Kdo smo in zakaj izbrati Salon Dotik?

Vesna Albreht Tavčar, kozmetični tehnik

Prikupen, butičen salon, malo odmaknjen od centra mesta Kamnik in gneče. Salon daje občutek domačnosti, kjer se človek lahko sprosti in se počuti dobrodošlega. Poleg prijetne atmosfere sta na prvem mestu znanje in izobraževanje, zato se le teh redno udeležujemo.

 Zakaj izbrati moj Dotik?
V delu, ki ga opravljam neizmerno uživam. Ves moj trud in čas, ki ga vložim v salon je poplačan, ko se stranka zadovoljna vrača.
V ponudbi je širok spekter ponudbe kozmetičnih storitev. Nekatere izmed njih (masaže, nege obraza) so posebaj oblikovane za vse, ki si poleg fizičnega tretmaja želijo tudi psihične sprostitve, razbremenitve.
Tukaj smo za vas, da vas razvajamo in vam omogočamo boljše počutje. V tem svetu hitenja vam za trenutek ustavimo čas, ki je namenjen samo vam in vašemu dobremu počutju.

Sabina Golob, kozmetični tehnik

Kakšne so izkušnje naših strank?

“V salonu Dotik sem do sedaj izkusila najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Ponudba je pestra, punci jo znata dobro predstaviti, ponuditi in dobro svetovati. Meni osebno še vedno največ pomeni iskrenost, poštenost in prijaznost. In to je salon Dotik.”

Simona Š. (Gozd)

“Salon Dotik obiskujem sedaj že deseto leto in sem neskončno hvaležna, da sva si z Vesno prekrižali poti. Vsakič znova se veselim obiska, ker vem, da bom s storitvijo zadovoljna in da bo opravljena kakovostno. Poleg tega se počutim dobrodošlo in vedno odidem nasmejana. Vesna je nežna, strokovna in preprosta punca, ki jo preprosto moraš imeti rad 🙂 Hvala* “

Alenka V. (Dol pri Ljubljani)

“Dotik obiskujem že kar nekaj let in njihovi nohti so najboljši nohti, ki držijo tako kot je treba. Sem frizerka in torej so moje roke podvržene kemikalijam in vodi non stop pa še doma je kaj za narediti…. Punca je super, seveda pa je storitev opravljena hitro, kar mi veliko pomeni in kvalitetno. Tudi kozmetika je vedno vrhunska, tako da priporočam.”

Nataša Š. (Komenda)

“Salon Dotik obiskujem že nekaj let in sem vedno zadovoljna s prijaznostjo punc ter visoko kvaliteto storitev, ki jih strankam ponujajo. Po selitvi na primorsko še vedno ostajajo moja prva izbira, kjer se uredim za poletje v kopalkah ali samo nohte za vsak dan.”

Barbara Z. (Tolmin)