Kdo smo

IN ZAKAJ IZBRATI SALON DOTIK?

Ste naveličani hitenja? Vam je dovolj vsakodnevnega pritiska in stresa? Si želite vzeti trenutek samo zase, se sprostiti in preprosto uživati, narediti nekaj zase in po tem izgledati boljše, bolj sveže, spočito?

Potem, smo prava izbira.

V Salonu Dotik, vam nudim sproščujočo masažo, v kateri boste uživali in odmislili vsakodnevne skrbi. Blagodejna nega obraza z dragocenimi morskimi izvlečki vam bo iz obraza odnesla vse skrbi ter vam nadela svežo ter sijočo polt – koža bo zasijala vi pa se boste počutili prerojeno. Urejene roke ter nohti……kdo jih ne opazi? Vsaka ženska z urejenimi nohti, ki jih lahko brez sramu pokaže je lahko samozavestna in prepričana sama vase. Gladke noge pri vsem tem niso več vprašanje temveč nuja.

Prepričana sem, da bo vsakdo našel nekaj zase, tudi moški. Z največjim veseljem poskrbim za vas ter vaše dobro počutje, le pobrskajte po ponudbi in naredite nekaj zase.

Pristen, topel dotik blagodejno vpliva na zdravje in nam podari paleto pozitivnih emocij, ki poskrbijo, da se v hipu počutimo bolje.

NAŠE KVALITETE

%

STROKOVNOST

%

PRILAGODLJIVOST

%

PRIJAZNOST

KAJ STRANKE POVEDO O NAS?

V salonu Dotik sem do sedaj izkusila najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Ponudba je pestra, punci jo znata dobro predstaviti, ponuditi in dobro svetovati. Meni osebno še vedno največ pomeni iskrenost, poštenost in prijaznost. In to je salon Dotik.

Simona Š. (Gozd)

Salon Dotik obiskujem že nekaj let in sem vedno zadovoljna s prijaznostjo punc ter visoko kvaliteto storitev, ki jih strankam ponujajo. Po selitvi na primorsko še vedno ostajajo moja prva izbira, kjer se uredim za poletje v kopalkah ali samo nohte za vsak dan.

Barbara Z. (Tolmin)

Dotik obiskujem že kar nekaj let in njihovi nohti so najboljši nohti, ki držijo tako kot je treba. Sem frizerka in torej so moje roke podvržene kemikalijam in vodi non stop pa še doma je kaj za narediti…. Punca je super, seveda pa je storitev opravljena hitro, kar mi veliko pomeni in kvalitetno. Tudi kozmetika je vedno vrhunska, tako da priporočam.

Nataša Š. (Komenda)

Salon Dotik

KDO SVA, KI POSKRBIVA ZA VAS

Vesna Albreht Tavčar, kozmetični tehnik

Sabina Golob, kozmetični tehnik

Kontakt

Livarska ulica 7, Kamnik

051 236 321

vesna@salon-dotik.si

Delovni čas

PON – SRE:

13.00 – 20.00

ČET – PET:

7.00 – 15.00

in po dogovoru

Razveseli prijateljico in ji podari Darilni bon