Kdo smo in zakaj izbrati Salon Dotik?

Vizija salona Dotik je, da vsaki stranki poleg kvalitetne storitve ponudi prostor, kjer že ob vstopu začutijo pozitivno energijo, domačnost ter toplino. Želimo, da se vsaj za čas, ki ga preživijo pri nas popolnoma sprostijo in pustijo stres pred vrati. Zavedamo se namreč, da je današnji tempo neizprosen in zato se vedno znova trudimo, da se pri nas počutite odlično in ob odhodu vsaj malo lažje zakorakate v dan – čisto brez slabe vesti. Salon Dotik se razvija v smeri, da svojim strankam pri svojih storitvah ponudi nekaj več. Pri storitvah kot so nege obraza in masaža so pravo doživetje, kjer lahko dodamo energijo kristalov, pri geliranih nohtih in pedikuri pa se lahko pocrkljate s kavico. Moja želja je, da se stranka, ko si končno vzame čas zase, sprosti in uživa, da doživi tisti pravi občutek lahkotnosti.

Neposredno je tudi naš zunanji izgled zelo pomemben saj nam dvigne samozavest, če smo urejeni se počutimo boljše. Nemalokrat pa od nas to zahteva služba. Kdo pa v resnici ne želi izgledati in se počutiti dobro? Včasih nam je že dovolj, da si uredimo nohte, pa naj bodo gelirani ali naravni, nega obraza, ki osveži kožo, kjer se odstranijo ogrci je lahko pravi balzam za dušo. Da vam lahko ponudimo vrhunske storitve, svetovanje in pomoč pri zahtevnejših storitvah (težave s kožo, vraščeni nohti, bolečine v hrbtu,…) se konstantno izobražujemo in sledimo trendom ter novostim na trgu. Kot že omenjeno je človek celota – fizični ter čustveni del, ki sta neločljivo povezana. Naše zdravje, naša sreča in zadovoljstvo izhajajo iz naše notranjosti, iz našega dojemanja sveta okrog nas.

Zaupam naravi in verjamem, vem, da smo z njo vsi tesno povezani. V njej najdemo rešitev za vsako našo težavo. Kot je rekel Brincelj: “Za vsako bolezen rožca raste.”. Težava je v tem, da smo izgubili stik sami s seboj ter naravo. Ne vemo več kaj nas osrečuje oz. česa si želimo. Tako smo na stalnem lovu za srečo, zdravjem,… Lov se ne konča dokler spet ne pridemo v stik sami s seboj. Tako se moje izobraževanje in delo nadaljuje na šoli Evropske tradicionalne medicine, ki človeka obravnava celostno – fizično, čustveno, psihično.

Tako salon Dotik postaja oaza, ki vam nudi storitve iz področja kozmetike v tesni povezavi z evropsko tradicionalno medicino/alternativo za odlično počutje v lastni koži. Ker naša zunanjost in notranje počutje hodita z roko v roki.

Kakšne so izkušnje naših strank?

Spoznajmo se! Za vsako vprašanje smo Vam na voljo!