Nega telesa

“Just when you feel you have no time to relax, know that this is the moment you most need to make time to relax.*”
― Matt Haig**

*Prevod: Ravno ko pomislite, da nimate časa za sprostitev, morate vedeti, da je to trenutek, ko si morate vzeti trenutek zase. **Reasons to Stay Alive

nega telesa
Nega obraza
nega telesa
Masaža telesa
nega telesa
Depilacija
nega telesa
Manikura
nega telesa
Pedikura
Podaljševanje trepalnic

Moje poslanstvo je opravljanje storitev na najvišji možni ravni. Držim se načela, da z ostalimi ravnam tako kot si želim, da bi drugi z mano. Vsi se želimo počutiti sprejete, razumljene, brez obsojanja, vsi si želimo, da si nekdo vzame čas za nas. Med seboj smo si ljudje zelo različni in imamo različne želje in potrebe.

Pri storitvah, ki jih opravljam uporabljam izdelke, ki so 100% naravni. Posebno pri negi obraza, masaži ter pri dodatkih za uživanje. Pri storitvah, kot so geliranih nohti ter trepalnice na žalost to še ni možno.

Moje poslanstvo je, da ljudi vsaj delno osrečim. Nekatere z geliranimi nohti, nekatere razveseli nega telesa spet druge, ko jim pokažem pot, da spet najdejo stik sami s seboj, jim pomagam, da se rešijo glavobolov po X letih, da živijo življenje brez bolečine. Največ mi pomeni, ko vidim zadovoljen nasmeh na obrazu, zaupanje. To me izpolnjuje in osrečuje – ko skupaj rastemo, se učimo in spoznavamo sebe, eden drugega in postajamo povezani.