Nega obraza

Nega obraza ima za kožo veliko večji pomen kot le sproščanje. Negovana koža je napeta, sijoča in čista. Koža, ki ji boste poleg nege doma namenili še kakšno nego v salonu vam bo zelo hvaležna, saj bo ostala nahranjena in navlažena, dala vam bo občutek ugodja in udobja. Za vse problematične kože (akne, brazgotine, gube, zelo suha koža) se priporoča redne obiske, ker se koža bo izboljšala, so dolgoročni rezultati in se stanje kože normalizira.
Pri osnovni negi obraza se odlušči odmrle celice, kožo se z maskami, serumi,… nahrani. Stisne se ogrce, milije, akne. Obraz se zmasira, kar kožo še dodatno prekrvavi. Nego se zaključi s kremo za obraz po potrebi oz.želji se napudra. Osebno tega ne priporočam, če pa že naj se uporabi naravne mineralne pudre, ki bodo koži pustili dihati in ne bodo zamašili pravkar odprtih in sčišenih por.
V salonu Dotik se pri negi obraza uporablja tudi radiofrekvenca ter ultrazvok.
Od kozmetik pa so na naših policah Esensa Mediterana, Aikon, Priori mineralni pudri ter Glavzdrav Dermarollerji s serumi.
Vse so profesionalne in se med seboj odlično dopolnjujejo.

ESENSA MEDITERANA

je kozmetika iz Umaga. Prejeli so ogromno nagrad, tako za inovativnost, kot tudi za poreklo naravnih sestavin najvišje kakovosti. Esensa ima širok spekter krem za obraz tudi za nadaljno domačo nego in se najde prav za vsak tip kože ter vsako stanje.

PRIORI MINERALNI PUDRI

Posebnost Priorija so njihovi mineralni podri. So naravni, polni antioksidatnov in vsebujejo uv zaščito. Pri razdraženi, občutljivi koži se ob redni uporabi stanje popravi, saj jo puder pomirja. Pomirja tudi rdečico na koži. Pri mastnih kožah ne povzroča mastnega leska in ne maši por.

DERMAROLLER – IGLIČNI VALJČEK IN SERUMI

Rollerji oz. valjčki so zelo priljubljeni, ker so izmed vsega kar ponuja tržišče najbolj učinkoviti. V salonu uporabljamo rolerje ruskega proizvajalca Glavzdrav – v prevodu glavzdrav pomeni “glavno je zdravje”. Rolerji so kot prvo namenjeni za vsako stranko posebaj – vsaka ima svoj roler, brez izjeme. Rolerji so najvišje kvalitete in narejeni tako, da ni možnosti odpada iglic, nehotenih poškodb kože. Ob upoštevanju nekaj preprostih in logičnih pravil je uporaba povsem varna.
Delovanje: Iglice na rolerju so dolge le 1mm in jih je na valčku cca 200. Iglice stimulirajo kožo, da le ta začne sama proizvajati kolagen in elastin, saj koži po 25. letu začne upadati proizvodnja. Postopek je hiter in neboleč (čuti se le rahlo zbadanje). Pri sami negi se uporablja še serume. Na voljo jih je 5. Najbolj znana sta hijaluron in kolagen. V salonu se uporabi pri negi vseh pet, se naredi koktejl serumov, kar pripomore k hitrejši regeneraciji kože.
Priporoča se pri:
– aknah (če so akne vnete in po celem obrazu, se prej naredi zdravi vnetno stanje)
– brazgotine od aken
– gubice (popolna odstranitev)
– gube (stanje se zelo izboljša)
– pigmentni madeži
– strije in brazgotine po operacijah
– izboljšanje tonusa kože
– kot preventiva
Dermaroller v kombinaciji s serumom, ki si ga lahko dodate v svojo najljubšo kremo, zagotavlja osupljive rezultate.
Priporoča se 5 tretmajev zaporedoma vsak dan ali vsak drugi dan nato 15 dni pavze. Lahko se ponavlja do željenega rezultata.

Garantiram vam, da vas ne bo pustil ravnodušne. Govorim vam iz lastnih izkušenj. Z aknami sem se borila od pubertete naprej. Bitko sem dobila 🙂

Vesna Albreht Tavčar

AIKON DERMA SYSTEMS

Aikon je eden izmed prvih kozmetičnih sistemov, ki uvaja celostni pristop k negi obraza. Kozmetične terapije, ki se izvajajo z njihovimi produkti so zelo napredne in nudijo izjemne rezultate. Že po sami osnovni negi obraza je občutek na koži mehak, koža je voljna, hidrirana, kot pravijo zadovoljne uporabnice.
Pri naprednih terapijah pa se odpravlja večje težave.

Visok uspeh, vidno izboljšanje se dosega pri:

-izsušeni, dehidrirani koži
-mastni, aknasti koži
-atopijska koža
-kuperozna koža ter rozacea
-uv poškodovana koža
-mimične, elastotične, atrofične gube
-anti-age remodeling
-post-acne remodeling
-pigmentacije
Prav za vsako težavo se najde rešitev. Vendar pa brez sodelovanja ne gre, za to se priporoča, da se pred samim postopkom remodelinga dogovori za brezplačen posvet.
Aikon ima v svojih izdelkih visoke koncentracije najboljših, najkvalitetnejših sestavin, kar omogoča zadovoljstvo strank, ki lahko izdelke uporabljajo tudi za domačo uporabo.
Za vse, ki si o svoji koži želijo izvedeti več, se v salonu organizira Dermadiagnostika. Izvedejo se meritve kože, in sicer: debelina kože, stanje kolagena, izločanje sebuma, transepiduralne izgube vlage, ultrazvok kože, pregled z mikrokamero,…. dobite vse informacije o koži ter navodila o negi kože doma.
Vabljene, da se same prepričate in občutite na lastni koži.

Ultrazvok

S svojim ultrazvočnim delovanjem pozitivno vpliva na stanje vlage v koži. Uporablja se za globinsko vlaženje in vnašanje aktivnih substanc v globlje plasti kože – hranjenju kože. Idealno se kombinira pri klasični negi zelo suhe ali problematične kože. Po negi je koža nahranjena in navlažena, videz “utrujene” kože se izbriše.

Radiofrekvenca – nekirurški lifting:

Radiofrekvenca s svojim valovanjem stimulira kožo k tvorbi kolagena in jo izdatno prekrvavi. Lahko se uporablja samostojno ali kombinira pri klasični negi obraza.
Uporablja se za:
– napenjanje kože
– odstranjevanju gubic
– izboljšanje tonusa
Za maksimalen dolgotrajen rezultat se priporoča 6-10 tretmajev v razmaku enega tedna. Koža po tretmanu je bolj napeta in sijoča.

Kontraindikacije

za radiofrekvenco in ultrazvok:
– nosečnice
– previsok pritisk
– deli telesa, kjer so kovinski vstavki, silikoni, plastika
– srčni spodbujevalniki ter kakršnekoli druge srčne okvare
– kožne bolezni
– epileptiki ter ljudje s šibkim zdravjem
– rane na koži
– kovinski maternični vložek

Kontakt

Livarska ulica 7, Kamnik

051 236 321

vesna@salon-dotik.si

Delovni čas

PON – SRE:

13.00 – 20.00

ČET – PET:

7.00 – 15.00

in po dogovoru

Razveseli prijateljico in ji podari Darilni bon