Manikura, permanentno lakiranje in podaljševanje nohtov

Urejene roke občutno izboljšajo samozavest. Da pa so roke urejene ni potrebno imeti umetnih nohtov, saj jih nekatere zaradi narave dela niti ne morejo imeti.
Za urejene naravne nohte je potrebno oblikovanje nohtov, urejanje in odstranjevanje obnohtne kožice, po želji lakiranje. Za lakiranje uporabljamo visoko kvalitetne lake Moyra v kombinaciji z Lumos podlakom in nadlakom, ki omogočata hitro sušenje laka.
Če pa so vasi nohti krhki, se cepijo, ste odstranile gel, si želite svojih nohtov, vam je na voljo v salonu Dotik sistem IBX.

Sistem IBX je inovativen utrjevalec naravnih nohtov.

Deluje na povsem drugačen način od vseh doslej poznanih. IBX krepi vaše nohte od znotraj in ni potrebno dnevno lakiranje. Ker deluje v notranjosti se ga ne da odstraniti in tako noht ostane močan. Obnavlja se cca 1x mesečno, za dopolnitev zaradi rasti nohta.
Uporablja se 2 izdelka:
– repair, ki nudi pomoč razcepljenim, lomljivim nohtom
– IBX, ki nohtom daje moč.

Sistem se uporablja pred lakiranjem, samostojno ali pred permanentnim lakom (preprečuje izsušitev nohta)
IBX je prvo zdravljenje svoje vrste in to zdravljenje izvajamo v salonu Dotik.

Permanentno lakiranje

Za vse, ki si ne želijo umetnih nohtov in nimajo časa za vsakodnevno lakiranje je idealna rešitev permanentno lakiranje. Barve in poslikave so neomejene, obstojnost pa je cca 3 tedne. Odvisno od same kvalitete nohta in dela, ki se opravlja.
Da nohtki ostanejo lepi in zdravi, da se prepreči kakršnekoli okužbe se priporoča menjavo laka na 3 tedne v kombinaciji z IBX sistemom.
V salonu uporabljamo visokokakovostne lake Gel ll manicure, kjer se ne uporablja primerjev, dehidratorjev ali kakšnih drugih kislin. Prav tako ne potrebuje baznega gela. Ustvarjen je za vse, posebej za tiste, ki so občutljive na gele.
Gel ll je edinstven na trgu z dvostopenjskim nanašanjem, z obstojnimi barvami in tankim nanosom. Je brez topil, vsebuje kalcijevo formulo, kar ohranja nohte trde in prožne.

Podaljševanje nohtov

Vsaka ženska si želi lepih in urejenih nohtov, ne glede na to, kaj počne, naj bo frizerka, natakarica, čistilka, varuška, delavka v proizvodnji, poslovna ženska,….
Za vse, ki imajo rade daljše nohte, boljšo obstojnost in trdoto pa pride v poštev gel.
Prednosti so:
– možnost podaljševanja (tudi če so čisto kratki)
– možnost izbire oblike (kocka, mandelj, oval,…)
– neomejen nail art in dodatki
– obstojnost

Pri delu se uporablja kakovostne gele, sterilne pilice. Za podaljševanje pa šablone.

Kontakt

Livarska ulica 7, Kamnik

051 236 321

vesna@salon-dotik.si

Delovni čas

PON – SRE:

13.00 – 20.00

ČET – PET:

7.00 – 15.00

in po dogovoru

Razveseli prijateljico in ji podari Darilni bon